Tricologia este stiinta care se ocupa cu studiul afecțiunilor părului si scalpului.
Pentru a rezolva afectiunea trebuie in primul rand sa fiti diagnosticati corect pentru a avea acces la tratamentul de care este nevoie. In mod contrar, culegand date de pe internet, bloguri, forumuri sau cunostinte, puteti prelungi sau agrava alopecia. E de asemenea si o pierdere de fonduri materiale folosirea tratamentelor de la farmacie si o pierdere de vreme realizarea mastilor acasa.

Orice tratament (aplicatii pe scalp, pastile, laser) doriti sa urmati trebuie sa stiti ca efectele recresterii parului se vad dupa aproximativ 2 luni. La maxim o luna dupa inceperea tratamentului poate apare o cadere de par care certifica reactivarea bulbului si caderea firelor “moarte”, fapt care certifica eficienta tratamentului si inceputul recresterea parului!

CICLUL NORMAL AL FIRELOR DE PĂR

Capture3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acum, in Cluj-Napoca, poti sa afli cu dispozitivul HAIR CHECK (din SUA) cat par ai pierdut (atat pe zona afectata cat si pe lungimea firului de par). De asemenea poti vedea daca tratamentul pe care il efectuezi are efect. In timpul masuratorii NU ESTE LEZAT FIRUL DE PAR, NU SE TAIE.

TRICOSCOPIE și HAIRCHECK:

Evaluare la momentul prezentarii, apoi la 2 si 4 luni – pentru evaluarea tratamentului.
PRET : 100 ron/sedinta

Untitled4

LASER TERAPIE PENTRU OPRIREA CADERII PARULUI și STIMULAREA CRESTERII LUI

Terapia laser de frecventa joasa (LLLT) foloseste principiul fotobiostimularii, un proces prin care energia generata de diodele laserului ajung la foliculul pilos: se stimuleaza producerea de ATP, se intensifica circulatia sanguina, se regleaza apoptoza celulara, se opreste procesul de miniaturizare a foliculului, se induce si lungeste faza anagen (de crestere) a parului. SE RECOMANDA in: ALOPECIE sedinte de 8 minute de 2-3 ori pe saptamana, timp de minim 3 luni.

PRET : 200 ron / luna

Capture