DERMA CLUJ este un centru medical privat care ofera solutii terapeutice eficiente in patologia dermatologica pediatrica si a adultului.

Credem cu tarie ca: Dermatologia devine o artă în momentul în care reuşeşte să ofere pacientului sănătate, frumuseţe şi tinereţe. DERMA CLUJ face ca acest obiectiv sa devina posibil, cu ajutorul echipei sale de profesionisti in domeniul medical.

Paleta de tratamente include aria: venerologica, cosmetologica, estetica, tricologica (scalp si par). In cadrul centrului nostru, Chirurgia dermatologica se realizeaza conform normelor europene, blocul operator si statia de sterilizare fiind dotate cu ehipamente de ultima generatie. DERMA CLUJ va ofera EXPERIENTA, GRIJA PENTRU PIELE SI CONSILIERE.

Situat in centru orasului, cabinetul DERMA CLUJ este o locatie unde poti ajunge rapid si facil. Centrul medical functioneaza in acceasi locatie de mai bine de 15 ani.  Periodic aducem imbunatatiri cabinetului, generand o ambianta placuta si moderna. Anual se achizitioneaza aparatura de ultima ora, astfel va putem oferi cele mai noi si performante echipamente. Cu ajutorul acestora stabilim un diagnostic corect si efectuam un tratament personalizat.

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 

Prof. Dr. Orasan Remus Ioan este Medic primar dermato-venerolog si Doctor in stiinte medicale din 1996. Insumand 22 de ani de experienta clinica in domeniul dermatologic, Dr. Orasan Remus Ioan a fost in toata aceasta perioada Lector (Speaker) la cursuri si workshopuri de specialitate si Conducator al sesiunilor de lucrari (Chairman) la Conferinte si Congrese Nationale cu Participare Internationala.

In urma participarilor active, a obtinut competente si certificari in domeniul dermatologiei estetice, fiind un injector priceput in domeniul BOTOX si FILLERE (Acid Hialuronic).

Fiind membru in comitete de conducere a organizatiilor stiitifice dermatologice nationale ( membru ADT -Asociatia Dermatologilor Transilvani, membru SRD – Colegiul Director la Societatii Romane de Dermatologie, etc ) si internationale (membru EADV -European Academy of Dermatology, etc) a participat la evenimentele de lansare a celor mai eficiente produse dermato-cosmetice, fiind abil in recomandarea tratamentului de intretinere optim, adaptat tenului Dvs.

In calitate de membru in Consiliu Editorial al Revistelor:  Acta Dermatologica Transilvanica si al Revistei “Dermato.ro”, Prof. Dr. Orasan Remus a evaluat cu ochi critic studiile clinice care promovau terapiile dermatologice de ultima ora. In acest context, avand o viziune de ansamblu, bazata de dovezi clinice, Prof. Dr. Orasan Remus recomanda pacientilor un tratament inovativ si eficient, personalizat pentru fiecare individ, in functie de patologia conexa.